Gietvloer Dordrecht, voor robuuste kwaliteit

Gietvloeren zijn er in diverse soorten en maten, maar voor ieder type kun je het beste terecht bij Gietvloer Dordrecht. Ligt je woning of bedrijf in of rondom Dordrecht, dan loont het zeker om eens een kijkje te nemen op hun website. Gietvloer Dordrecht levert namelijk robuuste vloeren, niet alleen aan bedrijven maar ook aan particulieren. Veel mensen kiezen er namelijk tegenwoordig voor om een betonnen vloer in huis te hebben. Dit zorgt voor een mooie industriële uitstraling, en het zijn bovendien vloeren die wel tegen een stootje kunnen. Kies je voor Gietvloer Dordrecht dan profiteer je bovendien van zeer vriendelijke prijzen.

Soorten vloeren

De naam zegt het al: Gietvloer Dordrecht is voornamelijk gespecialiseerd in kwalitatieve gietvloeren. Toch is de ene gietvloer de andere niet. Zo kun je onderscheid maken tussen cementgebonden gietvloeren en epoxyvloeren, maar er zijn ook woonbeton vloeren en Pandomo vloeren met een decoratieve uitstraling. Cementgebonden gietvloeren hebben echt een krachtige betonlook.

Epoxyvloeren daarentegen zijn gemaakt van een bepaald soort kunststof die niet alleen voordelig is, maar ook gewoon heel sterk. Daarnaast heb je het voordeel bij epoxyvloeren dat je ze kunt laten gieten in bijvoorbeeld je bedrijfskleur. Welke soort gietvloer het beste bij jouw woning of bedrijf past is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw wensen. Wil je meer advies, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Gietvloer Dordrecht.

Vraag een offerte aan

Omdat een gietvloer niet een product is dat je zomaar aanschaft, is het verstandig om eerst een offerte aan te vragen. Dit doe je gemakkelijk op de site van Gietvloer Dordrecht. Zo krijg je een indicatie van de gietvloer prijs, of je er vloercoating bij wilt en zo kun je makkelijker een keuze maken tussen de verschillende typen gietvloeren. De aanpak van Gietvloer Dordrecht wordt geprezen om het persoonlijke karakter. Wat je plannen ook zijn, Gietvloer Dordrecht kan je helpen met de invulling.