3 voordeligste decoupeerzaagmachine merken


Een decoupeerzaagmachine is erg handig en kan in veel situaties worden ingezet. Toch is de vraag altijd weer ‘welke decoupeerzaagmachine moet ik kopen?’. Allereerst zijn natuurlijk de eisen die je zelf stelt aan het product erg belangrijk. Vaak zijn klussers op zoek naar een goede zaagcapaciteit, vermogen en dat natuurlijk voor een goede prijs. De prijs is erg afhankelijk van tijd en plaats. Zo zal de ene aanbieder (plaats) vaak goedkoper zijn dan de ander. Ook kunnen er aanbiedingen zijn (tijd) die de prijs sterk beïnvloeden. Nu zijn er veel verschillende merken die een decoupeerzaagmachine hebben ontwikkeld. Ieder merk heeft zo zijn eigen strategie en focus. De één gaat voor kwaliteit terwijl de anderen zich meer richt op de kosten. Kortom! Er is keuze, maar welke merken zijn nou het voordeligst?

Black & Decker

Wanneer je gaat voor een Black & Decker decoupeerzaagmachine. Dan zit je qua prijs goed! Deze machines zijn erg voordelig en al verkrijgbaar voor een bedrag van ong. 40 euro. Iets wat voor een decoupeerzaagmachine met een vermogen van 400 watt en een zaagcapaciteit van 65 mm niet duur is. Wel is de zaagcapaciteit in hout zo’n 5 mm. Nu is goedkoop natuurlijk mooi, maar houd er wel rekening mee dat de Black & Decker zaagmachine die jij zoekt wel voldoet aan je eisen. Je wilt natuurlijk niet met een goedkope, maar onbruikbare decoupeerzaagmachine zitten.

Powerplus

Het merk Powerplus heeft zich vooral gericht op kostenfocus. Wat inhoudt dat ze concurreren door middel van hun voordelige prijs. Hoe goedkoper het product des te meer er van worden verkocht. Iets wat ten voordeel is van de klussers. Een Powerplus van 350 watt en een zaagcapaciteit van 55 mm is al voor 22 euro verkrijgbaar. Ongelooflijk he? Je zou bijna denken hoe kan een zaagmachine voor zo weinig geld worden geproduceerd? Weet wel dat zulke voordelige decoupeerzaagmachines niet de allerhoogste kwaliteit zullen leveren.

Ferm

Het laatste merk wat ook qua prijs in de voordeligste klasse mag worden gerekend is Ferm. Ferm levert geen hoogstaand gereedschap, maar het gereedschap wat ze wel leveren is voordelig. Zo ook bijvoorbeeld de Ferm JSM1014 die met zijn 710 watt en 110 mm al verkrijgbaar is voor 46 euro. Ideaal voor de simpele huis- en tuinklussen waar niet al teveel van verwacht hoeft te worden.