Elektro alarm techniek

Jaarlijks vinden er enkele honderden inbraken plaats in Nederland, waarbij in sommige gevallen zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Niet alleen worden er bij inbraken vaak waardevolle en dierbare spullen meegenomen, ook gebruiken steeds meer inbrekers geweld als de bewoners van de woning thuis zijn. Om de kans op dergelijke situaties zo klein mogelijk te houden en uzelf hiertegen te beschermen, biedt CMS Nijmegen een uitgebreid alarmsysteem aan. Met ons elektro alarmsysteem wordt het inbrekers zo moeilijk mogelijk gemaakt en zullen ze uw woning liever links laten liggen of deze zo snel mogelijk weer verlaten bij een inbraak.

Beveiliging van uw woning
Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand begint bij het maken van een uitgebreide risicoanalyse door onze adviseur. Hierbij kijken we naar de zwakke plekken in uw woning, de mogelijke route van een inbreker bij een inbraak, enzovoort. Met deze risicoanalyse kunnen we het elektro beveiligingssysteem op de meest kwetsbare plekken in uw woning installeren, zodat een inbreker nooit ver zal komen in zijn strooptocht. Wanneer het alarm afgaat zorgt dit namelijk voor een schrikreactie, waardoor een inbreker zo snel mogelijk de woning zal willen verlaten.

Een beveiligingssysteem bestaat vaak niet alleen uit een camera of bewegingssensor. Ook magneetcontacten op uw deuren en ramen zijn populair om inbrekers tegen te gaan! Zodra het contact tussen de magneten wordt onderbroken, zal een alarm in de woning afgaan. De inbreker is in dit geval nog niet binnen, maar wordt daarvoor al tegengehouden. Een zeer effectieve wijze om uw woning te beveiligen.

Ons advies voor het beveiligen van uw woning is het bedrijf Pluis.nl!

Medische ongemakken en brand
Er zijn verschillende vormen van elektro alarmsystemen, die u bijvoorbeeld ook tegen medische ongemakken of brand in uw woning kunnen beschermen. Denk aan rookmelders, koolmonoxidemelders of bijvoorbeeld een paniekknop als u ouder bent en valt. Door dergelijke elektro alarmsystemen te koppelen, bent u tegen alle potentiƫle gevaren in uw woning of bedrijfspand beveiligd.

Meer weten? Wij helpen u graag!
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het beveiligen van uw woning met een elektro beveiligingssysteem van CMS Nijmegen? Onze medewerkers staan u graag te woord met een geheel vrijblijvend advies! U bereikt ons via de kanalen op onze website.

Tips:
Koolmonoxidemelders
www.electra-gigant.nl
Appendages