Nieuwbouw

Wilt u verhuizen naar een nieuwe woning die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren, dan is de nieuwbouw van een woning een geschikte oplossing. Ideaal als uw huidige woning te klein geworden is, u momenteel zoekt naar een eerste koopwoning, enzovoorts. In CMS Nijmegen vindt u een partner, die u hierbij kan helpen met een jarenlange ervaring in de nieuw-, ver- en aanbouw van woningen en bedrijfspanden. Bij de nieuwbouw van een woning komt er veel op u af. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een concreet plan, het benaderen van verschillende partijen voor de bouw van uw woning en de aanvraag van de benodigde vergunningen in uw gemeente. Om deze lasten uithanden te nemen, biedt CMS Nijmegen een totaaloplossing, waarbij wij de volledige nieuwbouw van uw woning op ons nemen.

Wat komt er kijken bij nieuwbouw?
Bij de nieuwbouw van een woning is de gang van zaken vanzelfsprekend anders, dan wanneer u een al bestaande woning koopt. Het is bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om op bepaalde stukken grond uw persoonlijke voorkeuren uit te voeren, doordat de gemeente een bepaalde stijl wil hanteren. Ook de oplevertijd van nieuwbouwwoning is langer, dan wanneer u een al bestaande woning koopt. Het is belangrijk hier rekening mee te houden, als u uw huidige woning direct wilt verkopen of de huur hiervan wilt opzeggen.

Na het maken van de plannen voor uw nieuwbouwwoning is het zaak om na te gaan of de plannen worden goedgekeurd door de gemeente en u daarmee de benodigde vergunningen toebedeeld krijgt. Wanneer dit het geval is, regelt CMS Nijmegen de rest van de organisatie voor het bouwen van uw nieuwe woning!

Meer weten over nieuwbouw? Wij helpen u!
Bent u benieuwd of uw huidige plannen uitvoerbaar zijn bij CMS Nijmegen? Wij voorzien u graag van een geheel vrijblijvend advies! U bereikt ons via de kanalen op onze website.

Opstalverzekering vergelijken

Hypotheek voor nieuwbouwwoning?