Dak en Zinkwerk

Met een ruime ervaring in het aanbrengen en renoveren van daken, is CMS Nijmegen uw partner voor dak- en zinkwerk. Bij schade aan uw dak is een snel herstel gewenst, om eventuele lekkage met bijbehorende schade aan uw woning te voorkomen. Soms is er sprake van zoveel schade, dat uw volledige dak vervangen moet worden! Ook in deze situatie kunnen wij u helpen bij het afbreken van uw huidige en plaatsen van uw nieuwe dak. Wilt u schade voor zijn, kies dan voor een regelmatige controle en onderhoud aan uw dak- en zinkwerk door bijvoorbeeld CMS Nijmegen. Zo voorkomt u tijdig onaangename verassingen en blijft uw dak vitaal!

Dak- en zinkwerk
Afhankelijk van het type dak wat u momenteel heeft, zijn er tal van mogelijkheden om uw dak van een bepaalde dakbedekking te voorzien. Op platte daken is EPDM dakbedekking bijvoorbeeld een erg populaire oplossing, wat u veel in het straatbeeld terug ziet komen. Deze dakbedekking is stevig en voorkomt lekkage, mits het op de juiste wijze wordt aangebracht. Wij helpen u hierbij, evenals dat we uw dak graag van het nodige onderhoud voorzien om schade te voorkomen! Voor schuine daken zijn dakpannen of rieten daken populair.

Wanneer u nieuwe dakbedekking heeft, bijvoorbeeld de EPDM dakbedekking, dan zorgen wij voor het aanbrengen van zinken deklijsten. Deze deklijsten worden aangebracht als afdekking van de dakranden van platte daken, om de schadelijke invloed van het zonlicht en het verschil in uitzetting tussen de ondergrond en bedekking te vermijden. De kans op lekkage of vroegtijdige schade worden hier zo goed mogelijk mee voorkomen!

Meer doen met uw dak?
Wanneer uw dak- en zinkwerk netjes in orde is, kunt u ook over andere mogelijkheden gaan nadenken. In sommige gevallen is het namelijk mogelijk om een dak te gebruiken als volwaardige buitenruimte. Uw dak laten bestraten en op die manier gaan gebruiken als dakterras is dan de meest voor de hand liggende optie. Een voordeel is dat u dan veel meer kunt met uw dak en dat u tegelijkertijd de waarde van uw woning aanzienlijk laat stijgen. Kortom: het is zeker de moeite waard om dakbestrating te laten aanbrengen en op die manier een mooi terras te creƫren!