Werkschoenen voor iedereen

Werkschoenen werden vroeger voornamelijk door de mannen gedragen, maar tegenwoordig werken er steeds meer vrouwen in de bouw, de horeca etc. Er is daardoor ook meer vraag naar werkschoenen vanuit de vrouwen. Nu zijn er echt werkschoenen voor iedereen, er zijn onder andere:

  • Uniseks
  • Herenwerkschoenen
  • Dameswerkschoenen
  • Werkschoenen voor brede voeten
  • Waterdicht

Het is belangrijk dat u de juiste schoen heeft die bij u beroep hoort, het kan niet alleen oncomfortabel zitten maar ook gevaarlijk zijn. Werkt u bijvoorbeeld in de horeca dan is het belangrijk dat u schoenen koopt die grip hebben, er kan namelijk water op de grond liggen waardoor de vloer nat wordt. Of werkt u in de bouw, dan is het belangrijk om te kijken of er wel een veiligheidszool in de schoen zit in verband met scherpe dingen die op de grond kunnen liggen.

Dameswerkschoenen

Onder de vrouwen worden werkschoenen steeds populairder. Er zijn nu ook schoenen speciaal voor vrouwen gemaakt. Een daarvan is de DAMES 2WORK4 LUCY WERKSCHOENEN deze schoen bevat de S3 normering, dit betekend dat de schoen waterafstotend is en een veiligheidszool en veiligheidsneus heeft. Perfect om bij meerdere werkzaamheden te dragen. Naast dat deze schoen bij meerdere werkzaamheden te dragen is, kan de DAMES 2WORK4 LUCY WERKSCHOENEN prima gedragen worden naast werk, dit komt door de sportieve en moderne uitstraling.

 

schoen2

 

 

 

 

 

 

 

Lichte werkschoenen

Als u lange dagen maakt dan is het natuurlijk prettig om niet te zware schoenen te dragen. Maar wat maakt een werkschoen licht en is het wel veilig? Een goede vervanger voor de zware stalen neuzen en zolen is kevlar. kevlar is een materiaal dat bestaat uit meerdere lagen en is enorm flexibel, licht in het gewicht en u voelt het niet tijdens het lopen, kevlar is enorm sterk en mag gebruikt worden in plaats van staal. Andere lichte materialen die wel eens gebruikt worden zijn aluminium en composiet.