Perfect samenspel tussen Henco koppelingen en buis

Het hart van het uitgebreide assortiment van het Belgische Henco zijn zonder twijfel de koppelingen en de multilayer of aluminium buis. Deze buis voor installaties waar gas en water mee kunnen worden aangelegd werd, net zoals de perskoppelingen, bedacht onder het welbekende motto “alleen het beste is goed genoeg”. Dit betekent dat deze multilayer of aluminium buis en perskoppelingen van Henco, producten zijn die ontworpen zijn om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de meest veeleisende en uiteenlopende kwaliteit- en gebruikseisen. Dit heeft geresulteerd in een enorm innovatieve, multifunctionele en betrouwbare buis op de internationale markt. In combinatie met de pers- of knelkoppelingen is iedere installatie voor water en gas, snel en met hoge bedrijfszekerheid, aan te leggen. Naast een grote hoeveelheid buizen in kleinere maten, is het bedrijf ook trots op hun grotere diameters om elke professionele installatie te kunnen aanleggen.

Henco biedt een breed scala van producten

Het bedrijf biedt ook een breed scala van topkwaliteit producten zoals perskoppelingen maar ook schroef en klemkoppelingen of de revolutionaire Henco Vision. Deze steek of pushfittingen hebben enkel behoefte aan een pijpensnijder en een kalibratietool om een perfecte verbinding te maken. Het zwaar bedienen van gereedschap of een perstang is hierbij niet nodig. Een kliksysteem voor buis en koppeling is voldoende, en met controlemogelijkheid om te zien of de verbinding volledig waterdicht is. Eindelijk, bieden zij nu ook een aantal werktuigen en toebehoren om de installatie te ondersteunen en te vereenvoudigen. Al deze producten zijn gegarandeerd om de beste kwaliteit te bieden en perfect samen te werken aan een goede en solide aansluiting tussen buis en klem, push of perskoppeling.

Buis en perskoppelingen waarbij kwaliteit standaard is

Al met al fabriceert en verspreid Henco een uiterst compleet assortiment van op elkaar afgestemde installatieproducten die anders zijn dan de concurrenten vanwege de constante innovatie en ontwikkeling. Alle onderdelen van de producten om een compleet installatiesysteem aan te leggen bezit de betrouwbaarheid van het Henco keurmerk. Er wordt niet bezuinigt op kwaliteit. Onze medewerkers bezien dagelijks zowel de ruwe basisstoffen en het eindproduct op kwaliteit en voldoen aan de normering. Als er iets niet voldoet wordt het gescheiden van de goede producten en via herhenco-buis-koppelinggebruik weer aan het begin van de keten teruggebracht. Hierdoor voldoen de Henco koppelingen en buis aan elke normering wat wereldwijd ook ondersteund wordt door het in bezit zijn van internationale certificaten en normeringen.
Voor een video over de installatiewijze van Henco koppelingen kunt u hier kijken.