Een knus thuis

Een dak boven het hoofd is een primaire levensbehoefte. ’s Winters lekker warm bij de kachel, naar buiten starend en genieten van uw knusse huis. Tenminste, dat is de bedoeling. In het geval van een verhuizing, verbouwing of restylen van uw woning kan dat knusse gevoel wel even weg zijn. Een nieuw vloerkleed kan bijvoorbeeld ook erg mooi zijn.

Even zonder meubels

Misschien krijgt u in het nieuwe huis ook nieuwe meubels, of de meubels komen om andere redenen pas later aan. Hoe vaak gebeurt het wel niet, dat u noodgedwongen een aantal weken moet kamperen in uw eigen huis. U schaft wellicht wat campingartikelen aan om u te kunnen behelpen en probeert het provisorisch toch een beetje gezellig te maken.

Meubels tijdelijk huren

Furniture Lease heeft het probleem zelf ook meegemaakt waarschijnlijk, want zij bieden hiervoor de uitkomst: Meubelverhuur! Een opgemaakt bed voor een goede nachtrust, een televisie voor een gezellige avond, een wasmachine voor de vuile verbouwkleding en keukengerei voor fatsoenlijke maaltijden. Wat een luxe tijdens die chaotische periode.

Altijd een ingericht huis, ook als u op uw meubels wacht

U kunt op uw gemakje het nieuwe meubilair uitzoeken, want al duurt het uiteindelijk twee jaar, u hoeft niet op de grond te zitten. Meubelverhuur is op tijdelijke basis, maar dat kan van twee weken tot drie jaar zijn. U kunt gewoon rustig verder, terwijl het tijdelijke meubilair wordt gebracht, geïnstalleerd en startklaar wordt gemaakt. En wanneer u genoeg geholpen bent, dan wordt het weer opgehaald. Een knus thuis, dat verdient u natuurlijk altijd!